Ce inseamna implantul in stomatologia digitala? Cea mai buna optiune de inlocuire a dintilor, cu multe avantaje pentru pacient. Tehnologia performanta si supraspecializarea medicilor raspund perfect nevoilor pacientilor de a fi tratati rapid si de a avea rezultate exceptionale.

Cele mai importante beneficii ale implantului digital

Procedura se realizeaza intr-un timp scurt

Un mare avantaj al implantului dentar digitale este faptul ca procedura se realizeaza intr-un timp mai scurt. Etapa chirurgicala a procedurii digitale permite medicilor sa elaboreze toate detaliile in prealabil si sa optimizeze procedura.

 

Poti obtine dinti noi intr-o singura zi

Cu ajutorul implanturilor dentare digitale, poti obtine dinti noi intr-o singura zi. ONE DAY IMPLANT este conceptul care a revolutionat stomatologia si cu ajutorul caruia pot fi realizate reconstructii dentare complexe in mai putin de 24 de ore. La Clinica 32 il implementam cu succes si facem pacientii fericiti si zambitori intr-o singura zi!

Lucrarile dentare sunt personalizate si adaptate la precizie de micron.

Pentru ca aparatura moderna ofera tehnologie extrem de fidela si de specifica. Precizia unei lucrari este punctul forte al stomatologiei digitale, lucrarile fiind adaptate la micron, fara a lua in calcul vreo eroare.

Implanturile au calitate foarte buna

Sunt sisteme premium, care, pe langa faptul ca au cercetare in spate, au experienta si studii, au si o calitate mai buna a materialului. Titanul din implanturile premium se integreaza mult mai bine.

 

Au garantie pe viata, datorita pozitionarii perfecte

Prin tehnica ghidata digital, implanturile dentare sunt perfect aliniate, eliminandu-se riscul pozitionarii gresite, principala cauza a problemelor aparute dupa realizarea unui implant.

Ocluzia este perfecta

Cu ajutorul stomatologiei digitale, putem planifica intreaga dantura, astfel putem decide la precizie de micron care este cea mai buna plasare pentru radacina si cea mai buna forma pentru coroana, pod sau proteza

Nu este nimic dureros

Chiar daca teama de implant este foarte mare, ea este nejustificata. Nu exista nici un disconfort in timpul procedurii. Cu ajutorul stomatologiei digitale, reusim sa facem procedure minim invasive pentru gingii si maxilar.

 Vizite mai putine la dentist

Odata cu implanturile dentare digitale, vizitele la stomatolog se raresc. Pentru un implant sunt necesare maximum 3 vizite.

Timp scurt de recuperare

Deoarece procedura este minim invaziva, recuperarea este relativ scurta. Si, desi durerea este personala si variabila, oamenii vor experimenta cu mult mai putin disconfort de la acest tip de procedura de implant dentar decat unul realizat prin tehnici traditionale.

Pretul este acelasi ca la implanturile realizate clasic

Tehnica ghidata digital este extrem de eficienta. Procedura dureaza putin, rezultatele sunt exceptionale, personalizate fiecarui paient. Creste mult calitatea, scade timpul si pretul ramane la fel, datorita, in primul rand, timpului redus de executie.