Sa fim reperul Nr 1 din piata romaneasca de stomatologie,  in implanturi dentare proiectate virtual, in timp real si specific pentru fiecare pacient.

Sa fim reperul Nr. 1 in tratamente stomatologice digitale realizate conform principiilor stomatologiei moderne spre satisfactia clientului: cel mai eficient raport pret-calitate.

  • Cea mai avansata tehnologie.
  • Cea mai sigura implantare.
  • Cea mai eficienta evolutie postoperatorie.
  • Cea mai performanta echipa.
  • Tratamente stomatologice digitale realizate la cel mai inalt grad de performanta.

Sectia de Implantologie a Clinicii 32 respecta principiile prin care fiecarui membru al echipei noastre este parte din ceea ce stazi numim stomatologie digitala, respectiv:

  • totul sub un singur acoperis, astfel incat dvs, pacientii nostri, odata ajunsi in clinica sa va rezolvati problemele fara a fi nevoiti sa faceti multe vizite sau drumuri inutile pentru a realiza analize si astfel sa pierdeti timp si bani.
  • materie prima premium , astfel incat sa aveti garantii calitatii si sa puteti beneficia de tratamentele dvs stomatologice fara niciun risc, bineinteles respectand indicatiile medicului stomatolog
  • tehnologie digitala de ultima ora, astfel incat tratamentele dvs sa fie eficiente, perfect personalizate pentru dvs si sigure.
  • echipa afalata in permanenta in contact cu informatia de calitate, astfel incat dvs sa beneficiati de cele mai bune planuri de tratament, complexe si bordate multidisciplinar, care asigura rezultate pe termen lung.

Implant dentar ghidat digital fara taieturi

Tehnologie digitala de ultima ora.

One Day Implant

Tehnologie CEREC

Parteneriat UNIC cu Fabrica de Implanturi prin sistemul Atlantis

Dinti pe implant proiectati virtual in timp real, specifici fiecarui pacient

Scanare digitala

Datorita tehnologiei CEREC

Investigatii 3D

Computer tomograf CBCT

Echipa specializata

Echipa specializata inclusiv la New York University

 UNIC IN ROMANIA. Oferim pacientilor nostri, dinti pe implant proiectati virtual in timp real, specifici fiecarui pacient prin sistemul Atlantis la Fabrica de Implanturi din Suedia.

Sub acoperisul Clinicii 32, datorita tehnologiilor si doctorilor specializati, realizam manopere complexe precum: Implanturi fara taiaturi, Implanturi realizate intr-o singura vizita la dentist, Reabilitari totale. Tratamentele pe implant sunt realizate cu implanturi dentare de la branduri de renume STRAUMANN, ANKYLOS, ZIMMER sau MEGAGEN. Oferim pentru fiecare tratament garantia calitatii.

Clinica 32 - Sectia Implantologie