In stomatologie, tehnologia digitalizata ia locul, incet dar hotarat, procedurilor clasice. De la diagnostic pana la dintele final, orice procedura stomatologica realizata digital este mai precisa, mai sigura si mai bine tolerata de organism. Odata cu apariția stomatologiei digitale și a aparaturii care stă la baza ei, implantologia a avut un avânt extraordinar de mare. Este, practic, procedura cea mai căutată și cu rezultate excepționale.

 

Ce inseamna implantul dentar digital?

In stomatologia moderna, totul este sub control, orice lucrare se realizeaza cu precizie maxima, nu se permit erori si rezultatele se vad mult mai repede. Digitalul presupune eliminarea multor etape de laborator – de la amprenta virtuala, la designul dintilor virtuali si chiar si printarea lor cu ajutorul unei ”masini de frezat 3D”.

Implanturile dentare sunt cea mai buna optiune de inlocuire a dintilor, iar cu noua procedura digitala, ele sunt chiar mai bune, mai usor de obtinut si cu mai multe avantaje.

Pe scurt, nu numai ca putem obtine inlocuiri dentare atractive care arata si functioneaza la fel ca dintii naturali, dar realizam acest lucru prin proceduri mai confortabile, printr-o interventie chirurgicala care dureaza cat o vizita obisnuita la dentist, avand ghidaje chirurgicale care permit plasarea mai precisa a implanturilor dentare, oferind o stabilitate ridicata si o ocluzie excelenta pentru coroanele dentare.

Diferenta majora fata de procedura clasica este ca, pentru a fixa un implant prin tehnica ghidata digital, medicul porneste de la lucrarea finala spre implant, nu de la implant spre lucrarea finala.

Cand incep lucrari dentare, oamenii sunt interesati de cum o sa arate dintii, daca vor putea manca orice cu ei, daca vor arata bine si daca vor vorbi bine.

 

Dr. Razvan Boberis, manager Clinica 32: ”Medicii nu au cum sa raspunda acestor cerinte daca nu fac un plan bine stabilit inainte – cum trebuie sa arate dintii, cat de lungi, cat de mari si ce inclinatie au. Ca sa avem aceste raspunsuri, pornim de la o lucrare ideala si apoi proiectam suportul pe care aceasta va sta. Proiectand suportul, pozitionam astfel implanturile, nu in functie de osul pe care il are pacientul, ci de nevoile pe care le avem pentru a obtine o lucrare buna. Dupa ce am proiectat implanturile si pozitionarea lor in os virtual, atunci se face acest ghid, se printeaza si, cu ajutorul lui, se monteaza implanturile in pozitiile corecte. Precizia e perfecta, nu are eroare nici macar un grad”.

De mare ajutor in implantologia digitala este robotul CEREC. Acesta le ofera medicilor stomatologi posibilitatea de a fabrica si monta o coroana dentara intr-o singura sedinta. De departe, cel mai mare avantaj al acestor coroane il reprezinta timpul redus necesar tratamentului, eliminandu-se amprentarea traditionala si slefuirea manuala a coroanei, totul fiind computerizat. Insa pe lista avantajelor de afla si calitatea coroanelor si gradul lor ridicat de finisare. Computerul scaneaza si realizeaza coroana pe baza imaginilor 3 D. Urmeaza procedura de transmitere a informatiei aparatului de frezare, cu ajutorul tehnologiei wireless. Acest aparat va realiza coroana dentara din ceramica sau din portelan.

De ce sa alegi un implant digital?

Prin tehnica ghidata digital, lucrarile dentare sunt personalizate si adaptate la precizie de micron, implantarea se realizeaza intr-un timp mult mai scurt, implanturile dentare sunt perfect aliniate, eliminandu-se riscul pozitionarii gresite, principala cauza a problemelor aparute dupa realizarea unui implant.

La Clinica 32 il implementam cu succes si facem pacientii fericiti si zambitori intr-un timp foarte scurt!

 

Programati-va acum! Va asteptam!

CLINICA STOMATOLOGICA TITULESCU


Str. Scarlatescu nr. 3, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00

0751 24 93 82 | 031 620 30 32

office@clinica32.ro

CABINET STOMATOLOGIC BANU MANTA


B-dul Banu Manta nr. 39, bloc 30, sc. 1, ap. 2, interfon 02, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00

031 620 30 30

Pentru urgente stomatologice: 0751 571 717
(Doar in weekend si de sarbatori legale.)

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica Cookies | ANPC

@2018 Toate drepturile sunt rezervate implantdentardigital.ro