Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia moderna romaneasca ce se rezuma la continua inovatie si cel mai eficient raport calitate-pret pentru pacient.

Fiecare pas realizat se datoreaza in primul rand pacientilor si echipei. Sectia de Implantologie este construita prin munca, daruirea si respectul fata de profesie si fata de pacient al fiecarui membru.

Echipa de Implantologie Clinica 32 este solida, implicata si in permanenta in contact cu informatie de calitate, astfel incat, sub acoperisul Clinicii 32 se realizeaza tratamente stomatologice digitala la nivel premium, la standardele la care aceste tratamente se realizeaza la nivel mondial.

 UNIC IN ROMANIA. Oferim pacientilor nostri, dinti pe implant proiectati virtual in timp real, specifici fiecarui pacient prin sistemul Atlantis la Fabrica de Implanturi din Suedia.

Sub acoperisul Clinicii 32, datorita tehnologiilor si doctorilor specializati, realizam manopere complexe precum: Implanturi fara taiaturi, Implanturi realizate intr-o singura vizita la dentist, Reabilitari totale. Tratamentele pe implant sunt realizate cu implanturi dentare de la branduri de renume STRAUMANN, ANKYLOS, ZIMMER sau MEGAGEN. Oferim pentru fiecare tratament garantia calitatii.

Echipa Clinica 32 Implantologie


Cititi mai multe despre membrii echipei Clinica 32 AICI.