Stomatologia moderna a adus pe piata medicinii dentare multe beneficii, atat pentru medici, cat mai ales pentru pacienti. Lista avantajelor este mare si multe dintre ele conving pe loc pacientul sa aleaga proceduri digitale. Viteza este o cerinta pe care orice pacient o solicita cand vine vorba despre un plan stomatologic.

Pentru ca oricine doreste ca lucrurile sa mearga mai repede si problemele sa fie rezolvate intr-un timp cat mai scurt. Aceasta nevoie de viteza se extinde la multe aspecte ale vietii noastre, inclusiv calatorii, alimentatie, transmitere de date si servicii. Printre care, bineinteles, serviciile stomatologice. Peste argumentele de timp, in cazul stomatologiei intervin cele estetice si/sau medicale.

”Pacientii asteapta viteza, confort si calitate. Iar stomatologia digitala ofera exact aceste 3 calitati‘‘, spun reprezentati ai Clinicii 32 din Bucuresti.

 

Cu ajutorul tenologiei digitale, timpul petrecut la stomatolog se reduce considerabil. Astfel, pacientii vor fi mai bine deserviti, deoarece vor petrece mai putin timp pe scaun, fiecare procedură realizată prin stomatologia digitala dureaza mai putin si beneficiaza de o precizie mai mare. Mai mult, pacientii vor avea mai putin stres. Fiziologic, deoarece secretia de adrenalina sau stresul suprima sistemul imunitar, stresul mai mic al pacientului inseamna mai putina secretie de adrenalina si vindecare mai rapida.

Cum ajuta stomatologia digitala sa creasca viteza tratamentelor medicale dentare?

  • Diagnosticarea in timp real si rapid, cu ajutorul aparaturii performante. Computerul Tomograf CBCT/3D este cea mai inalta tehnologie folosita in prezent in radiologia dentara care ajuta medicul dentist sa poata pune un diagnostic precis, datorita acuratetei analizelor obtinute prin aceasta tehnologie de ultima ora. Avand un Computer Tomograf in clinica, planul lucrarilor se realizeaza imediat dupa scanarea si diagnosticare afectiunilor.

  • O gama de echipamente si tehnologii de varf si au, datorita lor, rezultate spectaculoase si rapide de restaurare dentara. Odata cu introducerea acestor tehnologii, medicii stomatologi pot oferi diagnostice si tratamente mai bune pentru pacienti, solutii care se potrivesc perfect situatiilor care-i provoaca si mai multe optiuni de tratament rapide.

  • Realizarea coronitelor dentare sau a dintelui in timp real. Cu ajutorul robotului CEREC, dintele este proiectat si realizat in cadrul clinicii, in timp ce pacientul se afla in cabinetul stomatologic.

  • Tehnologia digitala elimina timpul si banii pierduti care pot aparea din cauza impreciziei tehnicilor manuale sau a materialelor folosite.