Slide

Implant dentar fara taieturi

Una dintre tehnicile avansate din stomatologia digitala sau medicina dentara digitala pe care Clinica 32 le ofera pacientilor sai este manopera IMPLANTURI FARA TAIETURI.
La ora actuala, sub acoperisul clinicii exista toata aparatura necesara pentru a realiza aceasta tehnica: analize 3D datorita computerului tomograf CBCT, scanare & amprentare digitale, coroane realizate in 12 minute datorita robotului CEREC, echipa specializata si materie prima premium.
Beneficiile implanturilor fara taieturi sunt:
Nefacand taieturi, vindecarea este foarte usoara,fara durere,disconfortul este minim,vindecarea accelerata,la realizarea interventiei de montare a dintelui final, gingia este deja vindecata, si astfel, nu mai este necesara o alta anestezie si o alta taietura pentru a descoperi implantul.
Practic, avem totul facut intr-o singura sedinta.
Dupa o perioada de 3 luni, cand pacientul revine pentru continuarea lucrarii, implantul doar se amprenteaza si se face bontul final.

One day implant

One Day Implant este o TEHNICA AVANSATA prin care un pacient care are o problema cu unul sau mai multi dinti vine si isi rezolva intr-o singura zi, totul.

Practic, pacientul vine, se realizeaza extractia sau se insereaza implantul daca extractia este deja realizata, se monteaza un bont provizoriu si o lucrare provizorie. Pacientii care se califica pentru aceasta manopera, fie ca este vorba despre un singur dinte din zona din fata sau chiar in zona premolarilor, fie ca este vorba despre toti dintii din zona de sus sau de jos, isi solutioneaza problemele dentare intr-o singura zi. Acest concept aduce avantajul ca nu se mai face un al doilea stagiu de descoperire a implanturilor, peste 3-4 luni dupa ce s-au integrat implanturile totul este pregatit, bontul, montat, mai trebuie doar lucrarea finala.

All on 4 & all on 6

Solutia perfecta pentru a avea dinti ficsi pentru pacientii care si-au pierdut toti dintii
Sub acoperisul Clinica 32, expertii din toate ariile stomatologiei realizeaza tratamente dentare digitale la cel mai bun raport calitate pret.
All on 4 & All on 6 – dantura fixa pentru pacientii care si-au pierdut dintii

Este pacat sa te chinui cu o proteza acrilica clasica.
All on 4 este un concept de inserare ghidata de 4 implanturi, la pacientul edentat total sau la pacientul ce urmeaza sa-si piarda toate unitatile dentare din cauza problemelor dentare sau a bolii parodontale, si a carui creasta osoasa a suferit o rezorbtie accentuata. De fapt, ALL on 4 inseamna o lucrare fixata pe 4 implanturi, implanturi ce se insera 2 in zona frontala si 2 implanturi angulate in zona premolarilor. Astfel, se evita repere anatomice importante cum ar fi sinus maxilar sau nervul mentonier. In comparatie cu all on 4, tehnica all on 6, se refera la inserarea unui numar de 6 implanturi pe fiecare arcada, astfel ca fundatia lucrarii definitive este mult mai buna, fiind realizata pe un numar mai mare de implanturi. All on 6 este o tehnica recomandata pacientilor tineri, care si-au pierdut toti dintii, si pacientilor unde oferta osoasa este una foarte buna.
Tehnica All on 4 /All on 6 este o manopera stomatologica complexa ce se regaseste si sub denumirile Total fix sau Restaurare totala.